Bloganje.com Razno 5 idej za zmenke, ko vreme ni na vaši strani

5 idej za zmenke, ko vreme ni na vaši strani

by marijanpeterka
Zmenek v slabem vremenu

Ne glede na to, ali je zunaj sončen poletni dan ali siva jesenska nadloga, bo zmenek s pravo osebo vedno nekaj posebnega. A kaj storiti, ko se nebo oblači in deževje načrtom prekriža pot? Namesto da bi obupali in zmenek prestavili na drug dan, lahko slabo vreme izkoristite.

In to za pravo romantično avanturo! V nadaljevanju si bomo ogledali pet inovativnih nasvetov, kam se odpraviti na zmenek, ko vreme ni na vaši strani. Tako boste še bolj zbližali svoja srca, ne glede na mraz in kaplje dežja ali snežinke, ki neusmiljeno padajo zunaj.

1. Obisk galerije ali muzeja

Kaj je bolj romantičnega kot sprehod po umetniški galeriji ali muzeju, kjer lahko skupaj občudujeta umetniška dela in si izmenjujeta mnenja o njih? To je odlična priložnost za pogovor o umetnosti, kulturi in vaših lastnih pogledih nanjo.

Večina muzejev in galerij ponuja tudi kavarnice, kjer si lahko privoščita skodelico vroče čokolade in se ogrejeta, medtem ko zunaj še vedno dežuje ali sneži. Ta nasvet je še kako priporočljiv za vse tiste, ki jih druži ljubezen do zgodovine, umetnosti in kulture na splošno.

2. Pojdita na kulinarično raziskovanje

Ko zunaj pritiska slabo vreme in vaju spravlja v slabo voljo, je čas, da se skupaj poglobita v kulinarično raziskovanje. Kuharski tečaj ali delavnica priprave koktajlov je odlična izbira za zabaven zmenek. Skupaj se bosta naučila kakšnega novega, okusnega recepta in morda odkrila celo svoj skriti talent za kuhanje.

Kuharska delavnica

Obiščita kuharsko delavnico, kjer se bosta zabavala in obenem pridobila nekaj uporabnih kuharskih veščin.

Ko se zmenek konča, pa bosta imela pred seboj še okusno jed ali pijačo, ki ju bosta pripravila skupaj. Tovrstne delavnice so pripravljene s čutom za spoznavanje samskih, zato vama dolgčas vsekakor ne bo. Dobra hrana velikokrat deluje kot afrodizijak, zato ne bo pomembno, ali sta se spoznala na žgečkljivem urgenca.com ali na kakšnem bolj resnem portalu.

3. Bi šla plezat?

Za tiste, ki si želijo malo adrenalina in fizične aktivnosti, je obisk notranjih plezalnih sten odlična izbira. Lahko se naučita plezati in se izzoveta s plezanjem na višino. To bo zagotovo pustilo trajen vtis in vama dalo priložnost, da drug drugega še bolje spoznata.

4. Podrita nekaj kegljev

Ena izmed bolj priljubljenih rekreacij, ki omogoča prav lepo zabavo tudi samo dvema udeležencema, je bowling. Zabavno tekmovanje med vama bo sprostilo napetost in omogočilo sproščeno vzdušje.

Zmenek na bowlingu

Pojdita na bowling, kjer zagotovo ne bo manjkalo zabave.

Morda se bosta tudi skupaj smejala, če bo kateremu od vaju “pobegnila” krogla. Ne glede na to, kako dobro se že poznata ali pa je to vajin prvi zmenek, bo bowling vsekakor odlična izbira za deževne dni.

5. Sta za drzno?

Če se spoznavata že nekaj časa in je vajin zmenek del že nastale veze, je povsem mogoče, da si želita morda tudi kaj bolj intimnega. Nekaj, kar bi vaju na tem področju še močneje povezalo, je lahko skupen obisk erotične trgovine ali sejma.

Nobene potrebe po uporabi portalov za vroče zmenke, kot je recimo urgenca, ko pa sta lahko sama sebi odlična motivacija in navdih za popestritev skupnega časa. Ta nasvet seveda pride v poštev samo v primeru, da sta oba za.

Morda vas zanima tudi ...