Bloganje.com Računalništvo in internet Daljinec+ za sodobne TV-navdušence

Daljinec+ za sodobne TV-navdušence

by marijanpeterka

Ali tudi vas pri gledanju televizije moti uporaba zastarelega televizijskega upravljalnika, ki zahteva tipičen »remote« način uporabe, sami pa bi raje nadzorovali televizijo in si pripravili vsebine s pomočjo svojega elegantnega mobilnega telefona z zaslonom na dotik? Aplikacija Daljinec+, ki jo ponuja svojim uporabnikom Telekom Slovenije, poskrbi prav za to. Vaš pametni telefon spremeni v upravljalnik, hkrati pa vam olajša izbiro vsebin. Modernizirajte se in tako izboljšajte svojo izkušnjo gledanja televizije na interaktiven način!

Kaj vam omogoča aplikacija Daljinec+?

Ne glede na to, ali spremljate televizijo Telekoma Slovenije na vašem domačem televizorju ali preko sistema TViN, ki omogoča spremljanje programov na pametnem telefonu ali računalniški tablici, se lahko od klasičnega daljinskega upravljalnika za vedno poslovite in ga pospravite v predal.

Aplikacija Daljinec+

Vas takšna rešitev mika? Če imate radi naprave, ki so multifunkcijske, prav gotovo. Nobene potrebe ni, da jih uporabljate več, kot bi bilo potrebno, saj zadostuje že vaš pametni telefon, ki lahko s pomočjo domiselnih aplikacij poskrbi, da tudi na področju zabavne tehnologije spremenite svoj dom v tako imenovani pametni dom. Tako imate lahko zgolj z uporabo ene naprave, pametnega telefona, pri roki prav vse, kar potrebujete za nadzor in upravljanje zabavne tehnologije. Praktično, se vam ne zdi?

Uporaba domiselne aplikacije Daljinec+

Daljinec+ je aplikacija Telekoma Slovenije, s katero lahko preko vašega pametnega telefona ali računalniške tablice poskrbite za preklapljanje med televizijskimi in radijskimi programi, upravljate zvok, pregledujete spored, prav tako pa lahko poskrbite tudi za popolno prilagodljivo uporabniško izkušnjo. Daljinec+ namreč ne opravlja zgolj klasičnih nalog daljinskega upravljalnika, temveč lahko na svojem zaslonu na dotik sledite tudi priporočilom vsebin in podatkom o najbolj gledanih vsebinah, kar vam precej olajša izbiro.

Ne le, da vam tako ne bo potrebno preklapljati med kanali in iskati filmov, serij in oddaj, ki se vam zdijo trenutno zanimive, temveč si jih lahko tudi shranite med priljubljene ter ogledate kasneje. Redne vsebine vas bodo počakale do sedem dni, vsebine v videoteki pa tako dolgo, kot so v ponudbi. In če pozabite, da ste jih shranili? Aplikacija vas bo nanje opomnila, torej si jih boste na televiziji, tablici ali telefonu lahko ogledali takrat, ko boste imeli čas – doma ali na poti. Opomnik pa si lahko nastavite tudi za vsebine, ki jih želite pogledati v rednem času njihovega predvajanja. Brez skrbi, ne boste opozorjeni tik pred zdajci, temveč petnajst minut prej. Ravno prav, da se udobno namestite in si tudi za filmski večer pripravite pijačo in prigrizek.

Povezovanje naprav z aplikacijami je praktično!

Poleg že omenjene aplikacije Daljinec+ skrbi Telekom Slovenije za stalen razvoj in vam zagotavlja aplikacije za telefon, s katerimi si lahko poenostavite življenje. Tako lahko zasebni uporabniki njihovih storitev povsem enostavno ne le spremljate televizijo, temveč tudi komunicirate: upravljate elektronsko pošto, pošiljate MMS in SMS sporočila ter ceneje govorite v tujini. Kot izredno priporočljiva aplikacija se izkaže tudi M:Rokovnik, ki nudi varnostno kopiranje podatkov vašega mobilnega telefona. Za uporabnike LPP je na voljo aplikacija Urbana, prav vsakomur pa bo v primeru soočenja z nezgodo ali boleznijo prišla prav tudi aplikacija Prva pomoč, ki rešuje življenja.

Telekom Slovenije - mobilne aplikacije

Bi radi poskrbeli, da bo vaš pametni telefon več kot naprava, namenjena klicem? Namestite si aplikacije, ki jih uporabnikom ponuja Telekom Slovenije ter svoj mobitel spremenite v resnično uporabno multifunkcijsko napravo, s katero boste lahko uporabljali najboljše tehnološke rešitve tudi v svojem vsakdanjiku.

Morda vas zanima tudi ...