Email marketing z rešitvijo SqualoMail

Email marketing je eno najbolj učinkovitih orodij za kontaktiranje potrošnikov. Ne le v tujini, tudi pri nas je postal že kar precej priljubljen. Večinoma se zanj odločajo podjetja, ki jim je spletno poslovanje osnovni način dela – torej podjetja, pri katerih se nakup storitev in izdelkov lahko tudi opravlja preko spleta. Tako email marketing v obliki novičk in newsletterjev pošiljajo mnoga podjetja, ki nudijo razne skupinske nakupe oziroma nakupe bonov za najrazličnejše storitve, ter spletne prodajalne, vse bolj pa se zanj odločajo tudi fizične trgovine, ki so ugotovile, da lahko na takšen način stranke obveščajo o svojih spletnih ponudbah.

In kako sploh pričeti svoj email marketing, če z njim še nimamo izkušenj? Ročno pošiljanje elektronske pošte na prejemnike, ki so nam zaupali svoj naslov, je vsekakor precej zamudno delo, zato se izplača odločiti za sodelovanje s ponudnikom za email marketing, ki nam ponuja celostno rešitev. Eden takšnih je tudi SqualoMail, ki ga najdete na https://www.squalomail.com/.

Zakaj odločitev za SqualoMail?

SqualoMail analitika
SqualoMail analitika.

Da bi bil email marketing enostaven in učinkovit, je najbolje izbrati ponudnika, ki nam nudi prav vse – enostavno oblikovanje, enostavno pošiljanje in tudi dobro analitiko. Ko enkrat oblikujete svoj newsletter, gotovo ne želite celega kupa dela in dvomljivih rezultatov, temveč zgolj nekaj klikov, ki vam bodo zagotovili razpošiljanje pošte vaši celotni bazi elektronskih naslovov. Če temu sledi še analitika, zaradi katere natančno veste, koliko sporočil je bilo dostavljenih, koliko prebranih, koliko uporabnikov elektronske pošte je sledilo povezavam iz newsletterja na vašo spletno stran ali v spletno trgovino, ter koliko se jih je dejansko odločilo za nakup, pa ste še na boljši poti. Z dobrimi analitičnimi podatki je enostavno ugotoviti, kdaj imajo vaši newsletterji dober odziv oziroma kdaj morate v njih narediti izboljšave, kaj je tisto, kar uporabnike elektronske pošte pritegne, ter kaj jih utegne v prihodnje še bolj zanimati.

Prav tako vam dober email marketing, kot je SqualoMail, nudi še nekaj: da marketing prilagodite tudi tistim, ki za prebiranje elektronske pošte ter brskanje po spletu uporabljajo pametne telefone – nenazadnje je vse več ljudi, ki prav na ta način dostopajo do pošte in spleta. SqualoMail pa ima še eno prednost: omogoča vam, da vaš email marketing uskladite tudi z vašimi aktivnostmi na družabnih omrežjih.

SqualoMailSqualoMail je torej popolna rešitev, ki vam prihrani veliko časa in dela pri digitalnem komuniciranju s kupci in potencialnimi kupci. Email marketing v svoji dovršeni in napredni obliki vam zagotavlja dobre rezultate, ki bodo prinesli večjo prepoznavnost vaše blagovne znamke in tudi večjo prodajo, to pa je nenazadnje tisto, zaradi česar ste v poslu. In če lahko to dosežete z nečim, v kar vam dejansko ni potrebno vložiti veliko truda, saj je za vso podporo že poskrbel nekdo drug, ste zagotovo na poti k uspehu.

Naj bo tvoj komentar prvi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja