Epson kartuša – garancija za dober tisk

Razmišljate o tem, da bi kupili nov tiskalnik, ki bi ga uporabljali tako za občasno tiskanje za potrebe svojega dela, na primer za izstavljanje faktur, prav tako pa tudi za vse druge potrebe pri vas doma, na primer za tisk vsega, kar naj bi otroci v tiskani obliki prinesli v šolo? Ena najboljših rešitev so tiskalniki Epson, ki so sami po sebi vrhunski, poleg tega pa je garancija za odličen tisk tudi kakovostna Epson kartuša. Tiskalniki in kartuše Epson veljajo za zanesljive, zmogljive in ustvarjajo kakovostne strani ne glede na to, ali tiskate besedilo ali fotografije.

Epson tiskalnik in pristna Epson kartuša

Epson tiskalnik
Tiskalnik Epson L1800 ITS

Ko sem sama potrebovala tiskalnik, sem najprej kupila precej poceni napravo manj znane blagovne znamke, saj sem želela nekaj privarčevati. Dobro mi je služil nekaj mesecev, ko  sem zamenjala kartušo, pa so se začele težave, ki so bile čedalje hujše. Po servisu, ki ni prav nič pomagal, sem raje kupila nov tiskalnik znamke Epson. Ob nakupu so mi povedali, da zanj obstajajo tudi neoriginalne kartuše, a da se za uporabo kljub temu priporoča originalna Epson kartuša, saj tako ne bom imela nobenih težav. Nasvetu sem sledila in kadar koli se je pokazalo, da mi katere barve primanjkuje, je staro vedno nadomestila nova, originalna Epson kartuša. Tiskalnik mi zdaj služi že celih šest let in prav nobenih težav nimam z njim, le enkrat se ga dala prečistiti, da se je iz njega odstranilo prah.

Najboljše pri njem pa je seveda to, da ni nujno, da se kupuje vsaka Epson kartuša posebej, temveč jih lahko kupim v paketu. Preprosto izberem številko kartuše za Epson, ki je primerna tudi za moj tiskalnik, in dostavijo mi komplet, ki ga sestavljajo črna kartuša in tudi vse tri ostale barve. Tudi s samo zamenjavo ni nobenih težav in pri njej se nikoli ne mučim ter nimam prstov umazanih od barvil.

Naj bo tvoj komentar prvi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja