Bloganje.com Šport in prosti čas Glasbena trgovina Symphony

Glasbena trgovina Symphony

by marijanpeterka
Glasbena trgovina Symphony

Glasbena trgovina Symphony, ki se nahaja na lokaciji Britof pri Kranju, je trgovina, kjer boste dobili vse, kar je povezano z glasbo. Samo podjetje Symhony International d.o.o. pod vodstvom Mateja Rihterja posluje že od leta 2002. Dve leti kasneje se je začelo ukvarjati s prodajo različnih glasbil, nato pa se je specializiralo prav za trobila in pihala.

Podjetje se ukvarja tudi s prodajo takšnih ali drugačnih glasbil prek spleta, saj ima svojo spletno trgovino. Pri tem je prav tako zelo pomembno dejstvo, da izdelke hitro dobavijo in dostavijo.

Glasbena trgovina Symphony je nekajkrat spremenila svojo lokacijo. Leta 2008 se je preselila na novo lokacijo z naslovom Preserje 34, leta 2015 pa v Britof 39, kjer jo najdete tudi danes.

V trgovini že vsa leta gojijo več kot poslovni odnos. Pri njih ne boste dobili le tistega, za kar ste plačali, postregli vam bodo tudi s številnimi strokovnimi nasveti. Zaposleni so namreč usmerjeni v poznavanje različnih kategorij glasbil, zato vam lahko pomagajo z mnogimi informacijami. Prijazen in strokovno podkovan kader vam je vedno na razpolago.

Bogata ponudba glasbil in glasbene opreme

Glasbena trgovina se lahko pohvali s tem, da so njeni zaposleni delu predani z vsem srcem. Zato se vsakokrat potrudijo, da stranki maksimalno ustrežejo ter da ji ponudijo najboljše glasbilo, ki je trenutno na voljo. V trgovini namreč najdete prav vse za glasbo in glasbenike.

  • Kitara

Tako lahko izbirate med številnimi različnimi glasbili: trobili, godali, pihali, brenkali, tolkali, glasbili s tipkami, ponujajo pa tudi ozvočenja, studijsko opremo, kable in konektorje ter številne druge glasbene pripomočke. Trgovina ponuja glasbila in glasbeno opremo priznanih blagovnih znamk in proizvajalcev, kot so Yamaha, Bach, Buffet Crampon, Gewa, Sielam itd.

Prodajni program glasbene trgovine Symphony

V spletni trgovini z glasbili in glasbenimi pripomočki Symphony.si vam ponujajo naslednje:

  • Brenkala: kitare, ukulele in pribor za brenkala.
  • Godala: violine, viole, violončela, kontrabasi, pribor za godala.
  • Glasbila s tipkami: električni klavirji, električne klaviature, harmonike, pribor za klaviature.
  • Pihala: fagoti, klarineti, kljunaste flavte, oboe, orglice, prečne flavte, saksofoni, pribor za pihala.
  • Tolkala: bobni, činele, elektronski bobni, ksilofoni, marimbe, timpani, vibrafoni, zvončki, pribor za tolkala.
  • Trobila: baritoni, krilovke, korneti, pozavne, rogovi, trobente, tube, pribor za trobila.
  • Ozvočenje, studijska oprema ter kabli in konektorji.
  • Ostali glasbeni pripomočki.

Trgovina z glasbeno opremo se torej odlikuje z izredno pestro ponudbo, ki bo zadovoljila še tako zahtevnega glasbenega sladokusca. Prav tako pestre in raznolike pa so tudi njene stranke. V trgovini tako nakupujejo različne glasbene šole, profesionalni glasbeniki, pihalni orkestri, amaterski glasbeniki in glasbeni sestavi ter študenti glasbe.

Trgovina z glasbeno opremo pa ima še eno veliko prednost. Ponuja namreč tudi daljše preizkusno obdobje glasbila pred samim nakupom. Preizkusno obdobje je zelo pomembno, pri tem pa je potrebno izpostaviti predvsem godala. Šele po določenem času lahko človek namreč ugotovi, kako se glasbilo med igranjem dejansko odziva.

Obiščite glasbeno trgovino Symphony tudi vi in si izberite svoje glasbilo!

Morda vas zanima tudi ...