Bloganje.com Računalništvo in internet GLS modul za WooCommerce

GLS modul za WooCommerce

by marijanpeterka
GLS modul za WooCommerce

Vse več lastnikov spletnih trgovin, ki uporabljajo WooCommerce, se srečuje z izzivi pri upravljanju dostave pošiljk. Ta proces je lahko precej zapleten in zahteva veliko časa ter truda. Na srečo obstaja učinkovita rešitev – GLS WooCommerce modul.

Gre za WordPress vtičnik, ki omogoča enostavno in učinkovito obravnavo pošiljk ter prihranek vašega dragocenega časa. V nadaljevanju bomo preverili prednosti omenjenega vtičnika in razložili, kako vam lahko pomaga optimizirati vaše spletno poslovanje.

Možnost dostave paketa v istem dnevu

WooCommerce GLS modul je izjemno uporaben dodatek, ki vam omogoča, da na blagajni svoje spletne trgovine ponudite možnost dostave v istem dnevu. Ta izjemna funkcionalnost bo zagotovo povečala konverzijo in zadovoljstvo strank. Poleg tega lahko WooCommerce GLS enostavno nastavite, da prikaže možnost dostave v istem dnevu do določene ure.

GLS WooCommerce: možnost dostave v istem dnevu

To vam omogoča prilagajanje časovnega okvira glede na vaše potrebe in delovne procese. Na ta način se lahko prepričate, da stranke vedo, kdaj pričakovati dostavo in se prilagodijo svojemu urniku. Pomembno je omeniti še, da se možnost dostave v istem dnevu ne bo prikazovala ob nedeljah in praznikih. Prav tako imate možnost nastavitve, da se izbira dostave v istem dnevu ne prikaže ob sobotah, če to ustreza vašim poslovnim potrebam.

Enostavno generiranje in tiskanje nalepk

WooCommerce GLS modul prinaša številne možnosti za množično generiranje GLS nalepk za izbrana naročila, kar vam omogoča hitro in učinkovito pripravo pošiljk za dostavo. S tem še dodatno prihranite čas in poenostavite svoje delovne procese. S pomočjo vtičnika lahko samostojno izberete naročila, za katera želite generirati nalepke. Poleg tega imate na voljo možnost filtriranja naročil glede na določene kriterije, kar vam olajša obdelavo večjega števila naročil hkrati.

GLS WooCommerce: generiranje GLS nalepk

Vmesnik modula omogoča tudi nastavitev GLS storitev za vsako posamezno naročilo. S tem pridobite popoln nadzor nad izbiro storitev, ki jih želite ponuditi strankam, kot je hitra dostava ali zavarovanje pošiljke. S prilagodljivimi nastavitvami boste zagotovili, da se vaše stranke odločijo za ustrezno dostavno storitev glede na svoje potrebe.

GLS WooCommerce omogoča multiopravilnost

Poleg tega vam WooCommerce GLS modul omogoča še, da za vsako naročilo določite, koliko škatel bo poslanih. To je še posebej koristno, če imate več predmetov v enem naročilu in jih želite pravilno razdeliti v škatle. Prav tako lahko nastavite vrednost odkupnine za vsako naročilo, kar omogoča varno plačilo ob dostavi.

Z enostavnimi koraki množičnega generiranja nalepk, prilagodljivimi nastavitvami GLS storitev ter nadzorom nad številom škatel in vrednostjo odkupnine boste lahko učinkovito upravljali s pripravo pošiljk v svoji spletni trgovini WooCommerce.

Morda vas zanima tudi ...