Bloganje.com Dom in vrt Moderne kuhinje za vsak dom

Moderne kuhinje za vsak dom

by marijanpeterka
Moderne kuhinje

Preurejate dom in iščete primerno kuhinjo? Je vaša sanjska kuhinja moderna kuhinja? Vam največ pomeni prostor sodobnega videza? Kuhinja zahteva dober premislek že v fazi načrtovanja, saj mora biti premišljeno oblikovana in kakovostno izdelana.

Moderne kuhinje podjetja Il Ambienti vam ponujajo vse, kar bi lahko pričakovali od klasičnih kuhinj. Predstavljajo srce vašega doma, so domače in tople, a kljub temu sodobne, tako da bodo v svoje zavetje privabile vsakega člana vaše družine in ne samo tistega, ki se ukvarja s kuhanjem. Pohvalijo se lahko s čistimi linijami, ki odražajo eleganco in brezčasnost in so kot take resnično prava paša za oči.

Kuhinja Nobilia Laser

Sodobno oblikovana kuhinja Nobilia LASER je polna priročnih rešitev.

Moderne kuhinje so vam na voljo v različnih barvah in barvnih odtenkih, poleg tega pa je raznolika tudi paleta elementov, ki omogoča individualno rešitev za različne prostore. Svetujemo vam, da elemente premišljeno izberete ter jih sestavite v moderno in ergonomsko oblikovano celoto, v kateri bo delo zabavno, varno in udobno. Seveda pa načrtovanje prostora lahko prepustite strokovnjakom podjetja Il Ambienti.

Moderne kuhinje vas bodo očarale z videzom in funkcionalnostjo

Prav vsaka kuhinja Il Ambienti se lahko pohvali z vrhunskimi in ergonomsko oblikovanimi elementi, ki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vgrajeno pa imajo tudi estetsko dovršeno in odporno okovje. Uporabnost takšnih kuhinj povečajo še različni dodatki in širok nabor elementov, zaradi katerih bo vaša kuhinja prijetna in domača. Moderne kuhinje odlikujejo že omenjeni kakovostni materiali, sistemi blaženja, vgrajeno okovje in ugodna cena. Vse skupaj zagotavlja dolgoletno brezhibno delovanje in uporabo.

Takšne moderne kuhinje so na primer kuhinje Nolte, ki ponujajo prav vse, kar si želi še tako zahtevna stranka. So rezultat prizadevanj inovativne nemške tehnologije, ki že več let sega v sam vrh atraktivnih in sodobnih kuhinj.

  • Kuhinja Nolte Soft Lack 76A

Moderne kuhinje Nolte odlikuje razkošna ponudba barv in materialov. Pobrskajte med različnimi lesnimi dekorji, barvami front, ročaji in podnožji. Samo na vas je, da se poigrate z različnimi kombinacijami ter najdete rešitev, ki vam bo pisana na kožo. Kuhinje se delijo kar na 8 cenovnih razredov, tako da boste med njimi tudi vi zagotovo našli tisto svojo kuhinjo.

Obiščite prodajno-razstavni salon podjetja Il Ambienti, kjer vam nudijo tudi strokovno svetovanje in 3D izris kuhinje. V primeru dodatnih nejasnosti so vam vedno na voljo in z veseljem bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Izberite urbano razkošje ter uživajte v kakovostni, funkcionalni in estetsko dovršeni kuhinji prav vsak dan. Za moderne kuhinje po znižanih cenah kliknite na označeno povezavo. Ob nakupu kuhinje Nobilia in Nolte vam namreč priznajo kar do 60 % popusta.

Želimo vam pametno izbiro in veliko kuharskih užitkov!

Morda vas zanima tudi ...