Bloganje.com Transport in logistika Moto trgovina Yogi v Ljubljani

Moto trgovina Yogi v Ljubljani

by marijanpeterka
Moto trgovina Yogi

Pred letom dni so se lastniki podjetja odločili, da bodo razširili svoje poslovanje. Iz zelo uspešne poslovalnice v Velenju in predvsem izjemno dobičkonosne spletne trgovine so svoje poslovanje razširili tudi v prestolnico. Yogi, moto trgovina v Ljubljani, je svoja vrata odprla v decembru 2016. Z odprtjem poslovalnice je bilo kar veliko dela ter veliko truda in časa vseh vpletenih. A odkar je podjetje svoje poslovanje pričelo tudi v prestolnici, je precej razširilo svoj krog potrošnikov.

Veliko ljudi je namreč še vedno nagnjenih k nakupom v fizičnih trgovinah. Velikokrat si na splošno ogledajo ponudbo v spletni trgovini, potem pa za točno določen izdelek zavijejo še v fizično poslovalnico. To je značilno tudi za nakupe motoristične opreme.

Mnogokrat pa se tudi zgodi, da kupci počakajo na spletne akcije ali odprodaje zalog v fizičnih trgovinah. Navade kupcev so zelo različne, večini pa je skupno to, da pri motoristični opremi ne prihaja pogosto do impulzivnih nakupov. Nakupi so večinoma dobro premišljeni.

Pestra izbira kakovostnih izdelkov

V letu dni, odkar je moto trgovina v Ljubljani odprla svoja vrata, je bil uspeh trgovine fenomenalen. Kupci so bili že od vsega začetka navdušeni, prihajali so v trgovino in nakupovali vse za motociklizem. Po prvem letu je uspeh trgovine krepko presegel pričakovanja. Presegli so tudi poslovanje spletne trgovine in poslovalnice v Velenju.

Moto trgovina Yogi v Ljubljani

Moto trgovina Yogi se nahaja v najbolj obiskanem nakupovalnem središču Ljubljane – BTC City.

A če dobro pomislimo, je k temu zagotovo pripomogla strateška lega nove poslovalnice. Moto trgovina Yogi se namreč v Ljubljani nahaja v največjem nakupovalnem središču v državi – BTC City. Trgovina ponuja prvovrstne motoristične izdelke po ugodnih cenah. V moto trgovini Yogi lahko kupci najdejo vsa motoristična oblačila in motoristično opremo, kot so čelade in očala, dodatno opremo, nadomestne dele, kovčke in torbe, pa tudi navijaška oblačila. Izbire je zares veliko.

Zadovoljstvo kupcev je vidno že po samih nakupih. Kupci se vedno znova radi vračajo v Yogi moto trgovino v Ljubljani, priporočajo pa jo tudi svojim motorističnim kolegom. Dober glas seže v deveto vas!

Morda vas zanima tudi ...