Nogometni dresi – vse na enem mestu

Imate v vašem podjetju svojo nogometno ekipo, ki skrbi za prijetno druženje in teambuilding? Ste sponzor lokalnim nogometašem, ki potrebujejo drese, da bodo videti kot prava ekipa? Imate v vašem nogometnem klubu tako rekreativce kot perspektivni podmladek, ki ga je treba obleči? Kadar so potrebni kakovostni in simpatični nogometni dresi, poleg tega pa je nujno poskrbeti tudi za tisk na drese, se obrnite na spletno stran habeco.si, kjer boste našli izjemno pestro ponudbo nogometnih ter drugih dresov različnih modelov, barv in velikosti, po izjemno ugodnih cenah. Nogometni dresi bodo tako zadostili vsem vašim potrebam, hkrati pa bodo poskrbeli tudi za tisk na drese, ki bo dal ekipi še bolj enoten videz.

Nogometni dresi za popolno ekipo

Da bi bila ekipa viseti usklajeno in bi imela tudi več ekipnega duha, poskrbijo nogometni dresi, ki ji dajejo usklajen videz. Z njimi lahko opremite svoje nogometne igralce, prav tako pa tudi vse navijače in privržence, saj so dresi hkrati tudi učinkovita promocijska darila – kar predstavljajte si, da imate barve svojega kluba ali podjetja tako na igrišču kot ob njem! To je lahko za vas odlična promocija!

Nogometni dres Salas

Med dresi, ki jih ponuja Habeco, spada med najbolj priljubljene športni set Salas, ki je odličen tako za pravi kot za dvoranski nogomet, prav tako pa vam bo prišel prav tudi za mnoge druge športe, pri katerih se želite predstaviti kot dobro organizirana ekipa. Športni set Salas sestavljajo dve športni majici in kratke hlače, cena pa je nižja, kot bi jo morali v trgovini odšteti zgolj za nakup ene klasične majice. Nogometni dresi v setu Salas so primerni za vse vrste ekip, kar zagotavlja pestra izbira barv in velikosti. Na voljo so kombinacije dveh različnih barv majic, ki so usklajene s kratkimi hlačami. Za moške na primer črna in fluorescentno modra ali kraljevo modra in fluorescentno rumena kombinacija, za ženske pa črna z barvo fuksije ali fuksija z mornarsko modro.

Kaj pa otroci? Tudi nogometni dresi za otroke so del ponudbe športnega seta Salas. Poleg velikosti za odrasle je set na voljo tudi v številkah 4, 8, 12 in 16, torej boste lahko odlično opremili tudi male nadobudneže.

Tisk na drese

Oblačila za nogomet in druge športe je potrebno »personalizirati« oziroma poskrbeti, da bodo pričala tako o samem imenu ekipe kot tudi zagotavljala primerno promocijo za sponzorje – vsi vemo, da brez njih danes ni športa, ne na profesionalni ne na ljubiteljski ravni. Nogometni dresi s tiskom so vam pri Habeco na voljo že v fazi samega nakupa, tako da vam kasneje ne bo potrebno skrbeti za to, kako boste na oblačila dodali vse potrebne napise in logotipe. Tisk na drese je kakovosten in prilagojen vašim željam.

Nogometni dres Premier
Zelo priljubljen je tudi nogometni dres Premier.

V kolikor poskrbite za tisk na drese, boste s tem svojim sponzorjem zagotovili dodatno promocijo – še zlasti, če nogometni dresi oblečejo poleg igralcev tudi navijače. Seveda pa lahko promovirate tudi sami sebe. Tudi takrat, kadar se predstavniki vašega podjetja udeležijo kakšne dobrodelne športne prireditve, ne bo odveč, če bodo takoj prepoznavni in bodo imeli na majicah ime ali logotip vašega podjetja, pa naj brcajo žogo ali počnejo kaj drugega.

Naj bo tvoj komentar prvi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja