Praznovanje rojstnega dne v Ljubljani

Časi, ko so otroci praznovali rojstne dni doma, so minili. Pravzaprav to niti ne preseneča, kajti od staršev, ki prihajajo iz službe ob petih popoldne in nato otroke vozijo še na aktivnosti, ne gre pričakovati, da si bodo še za vikend želeli stanovanje polno otrok. Konec tedna je običajno edini čas, ko se lahko nekoliko sprostijo, in skrb za gručo nadobudnežev, ki dirjajo in vreščijo ter lahko mimogrede tudi kaj razbijejo, ni nikomur v veselje.

Otroci tako praznujejo zunaj, pri ponudnikih, ki so ali specializirani za organizacijo rojstnodnevnih praznovanj ali pa ponujajo praznovanja kot dodatno ponudbo ob športni ali gostinski dejavnosti.

Kam se odpraviti na rojstnodnevno praznovanje?

Praznovanje v McDonald'sZa praznovanje rojstnega dne v Ljubljani imate kar nekaj možnosti, a večina staršev se odloči za najbolj enostavno rešitev – za praznovanje v restavraciji s hitro prehrano. Praznovanje tam pa ni niti poceni niti zanimivo, saj otroci dejansko nimajo kaj početi!

Veliko bolje je, da se odločite za praznovanje rojstnega dne, kjer najprej poskrbite, da bodo otroci aktivni, da bodo nekaj počeli in se zabavali, tako pa jim bo čas tudi najbolj prijetno minil. In to brez neumnosti! Nenazadnje vam lahko hamburgerje ali pice pripravijo tudi tam, ali pa jih od kod pripeljejo, kajne?

Povprašali smo otroke, in vsi so povedali, da se za rojstni dan radi kopajo ali gredo na bowling. Prva možnost je nekoliko dražja, druga pa vas ne stane veliko. Poklicali smo v Bowling center Spider, ki se nahaja v Tivoliju in je torej kot nalašč za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani. Povedali so nam, da je mogoče stezo za do šest otrok najeti že za 14 evrov na uro. Če so otroci nekoliko večji, potem je potrebna še izposoja čevljev za bowling, kar znaša dodaten evro na par, ter seveda plačilo pijače. Pri manjših otrocih pa je potrebno poleg soka računati še na animatorja za dve ali tri ure, kolikor bo trajal rojstni dan – teh namreč ne moremo pustiti kar same, razen če se odločimo, da se bomo z njimi ukvarjali starši.

Bowling v Ljubljani
Bi radi videli, da bi vaši otroci rojstni dan praznovali aktivno? Vabljeni v Bowling center Spider.

Kaj pa hrana? Bowling center Spider poskrbi za vso hrano, ki jo otroci obožujejo: za pice, piščančje ocvrtke in podobno. Če imate posebne želje, se lahko dogovorite tudi za njihovo uresničitev. Prav tako vam ponujajo različne torte. Če se odločite za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani in to kar v Tivoliju, je Spider center torej odlična izbira, saj nudi prav vse, pa tudi z organizacijo ne boste imeli prav nobenega dela.

Naj bo tvoj komentar prvi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja