Samopostrežna pralnica perila blizu Portoroža

Samopostrežna pralnica odžene mnogo skrbi. Ne le, da vam ni treba kupiti lastnih strojev in se ob okvarah ukvarjati s serviserji, temveč je pranje tudi povsem enostavno. Ni potrebno kupiti lastnih pralnih sredstev, samo kovance vstavite in izberete želeni program, nato pa se vrnete po perilo.

Za vse, ki živite na obali, tam študirate ali delate, ali pa se tam zadržujete na dopustu, je na voljo pralnica perila blizu Portoroža, kjer boste hitro oprali in posušili svoje perilo. Nahaja se v Luciji, poleg TPC Lucija, kar pomeni, da lahko med pranjem skočite tudi v trgovino in po opravkih, ter tako učinkovito izkoristite svoj čas.

Kako deluje samopostrežna pralnica?

Vse, kar morate prinesti, je perilo. Stroji za pranje perila avtomatično dozirajo detergent in mehčalec, po vsakem pranju pa se tudi avtomatično razkužijo. Pralnica perila omogoča tako pranje kot sušenje, plačilo pa se opravi kar s kovanci, ki jih vstavite v režo stroja pred pričetkom pranja ali sušenja.

Samopostrežna pralnica blizu Portoroža
Samopostrežna pralnica perila v Luciji sprejema kovance za 0,20, 0,50, 1,00 in 2,00 €.

Imate pomisleke glede tega, kakšen program izbrati? Pralnica perila poskrbi tudi za to. Simboli za pranje perila so jasno razloženi, tako da sortiranje ni problematično, oblačila pa dolgo ohranijo svojo kakovost in se ne uničijo, saj vedno izberete primeren način pranja in sušenja.

Samopostrežna pralnica je torej tako ekonomična kot praktična, zato ni presenetljivo, da se za njeno uporabo odloča vse več ljudi.

Komu je najbolj všeč samopostrežna pralnica?

Med strankami je veliko študentov, ki preko tedna bivajo na Obali in ne želijo nositi preko vikenda svojega perila v pranje staršem. Prav tako je pralnica perila zelo priljubljena med tistimi, ki imajo v Portorožu in drugod na obali počitniško kapaciteto, ki je ne uporabljajo tako pogosto, da bi se jim zanjo izplačalo kupiti pralni in sušilni stroj.

Samopostrežna pralnica perila
V pralnico perila blizu Portoroža lahko pridete med 8. in 23. uro (365 dni v letu).

Prav tako pa je samopostrežna pralnica dobro obiskana s strani turistov, ki se poleti zadržujejo v kampih in v hotelih, pa se jim oblačila umažejo – predvsem pri otrocih se to zgodi zelo hitro, zato je pranje za nekaj kovancev še kako praktično. Samopostrežna pralnica je zanimiva tudi za tiste, ki živijo sami. Pri teh je perila manj, pranje enkrat tedensko pa povsem zadostuje. Ker ima pralnica perila stroje večje kapacitete, je dovolj, da se odpravijo do nje zgolj na teden dni in naenkrat operejo prav vse.

Naj bo tvoj komentar prvi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja