Bloganje.com Razno Ženske torbice razkrivajo več, kot jim pripisujemo

Ženske torbice razkrivajo več, kot jim pripisujemo

by marijanpeterka

Pravijo, da obleka naredi človeka. Morda to ne drži povsem, je pa res, da lahko iz nje razberemo marsikaj o tem, s kakšno osebo imamo opraviti – in enako velja tudi za modne dodatke. Pri ženskah lahko z gotovostjo trdimo, da marsikaj o njej razkrije prav njena torbica. Ženske torbice namreč niso zgolj pripomoček, brez katerega ne gre, temveč tudi odraz tega, kakšen človek smo in kaj cenimo.

Kakovostna torbica in družbeni razred

Kakovostna ženska torbicaZagotovo ni res, da pričajo o našem finančnem stanju zgolj ženske torbice priznanih blagovnih znamk, saj vsi dobro vemo, da je na trgu veliko ponaredkov. Prav tako ženske izberejo svojo torbico običajno glede na namen oziroma uporabnost. Ne glede na to, ali je torbica namenjena za delo, večerne priložnosti ali prosti čas, pa marsikaj o njeni lastnici pove kakovost same izdelave. Tako lahko pri ženskah, ki so bolj izobražene in imajo dobre službe, hitro opazimo, da so njihove ženske torbice običajno izdelane iz kakovostnega usnja, ki ima tudi dolgo življenjsko dobo, ne pa iz umetnih materialov, ki so že na videz po nekaj mesecih uporabe ceneni.

Tudi sama izdelava je pomembna – natančnost pri kroju in šivih priča o tem, da si je ženska privoščila torbico za nekoliko več, poceni in »na hitrico« narejene torbice pa so pogosto narejene nenatančno.

Ženske torbice in urejenost

Da bi iz torbice ugotovili, kakšna je ženska, pa ni dovolj, da se osredotočimo le na zunanjost torbice, temveč je predvsem pomembna njena notranjost. Ženske, ki cenijo urejenost in so dobro organizirane, imajo takšno tudi torbico. Njihova torbica ima stvari lepo zložene po žepkih, tako da ni nobenih težav z iskanjem, medtem ko so nekoliko bolj »umetniške duše« pogosteje neorganizirane, njihova torbica pa hitro spominja na malho, v kateri se najde vse mogoče – če se seveda dovolj trudiš z iskanjem.

Notranjost torbice

Predvsem notranjost torbice veliko razkriva o ženski, ki jo nosi.

Kakor koli – nikoli ne naredite napake in ne ocenjujte pripadnic nežnejšega spola zgolj na podlagi ženske torbice. Odnos do torbice namreč ne priča nujno tudi o njenem odnosu do sveta.

Morda vas zanima tudi ...